Fra gammelt til nytt

Nå ser designet mer moderne ut, og vi har gått bort i fra det firkantete oppsettet til å bli litt mer rund i kantene. Det første du blir møtt med nå er et stort søkefelt der du kan søke etter akkurat det du er på utkikk etter.

Vet du ikke konkret hva du ser etter, så kan du se i kategoriene under. Se skjermbilde til høyre.

Rett under søkefeltet har vi lagt til noen snarveier som er mest relevant akkurat nå. For eksempel er snarveien til snøskuter lagt til nå som flere og flere snøskuterløyper åpnes for ferdsel i utmark. 

Nye elementer

I neste element finner du nå alle våre Ledige stillinger i Hasvik kommune. Dette feltet er koblet direkte opp mot Jobbnorge.no slik at stillingsannonsene kommer automatisk inn i dette elementet. Vi vil fortsette med å publisere våre stillingsutlysninger i våre medier som per dags dato er Facebook og nettside. 

Under Aktuelt lengre ned på siden finner du nyhetssaker som denne artikkelen. Disse artiklene kan være nyhetssaker, kunngjøringer og generell informasjon. Dette er en gode måte for å følge med på hva som skjer i kommunen. 

Kontaktliste oppdatert

Det har lenge vært trøbbel med at kontaktinformasjon har vært utdatert på den gamle nettsiden. Nå finner du oppdatert kontaktinformasjon til alle våre relevante kontaktpersoner i Hasvik kommune øverst til høyre på forsiden under "Kontakt".

Når du kommer inn på kontaktsiden kan du enten bruke søkefeltet, eller bla deg nedover for å finne rett person. Listen er alfabetisk sortert etter avdeling. 

Kom gjerne med tilbakemeldinger

Selv om vi har jobbet mye med dette prosjektet de siste månedene, så vet vi at det er mye arbeid igjen. Enkelte sider er fortsatt under arbeid og det vil komme hyppige oppdateringer i dagene som kommer. Mobilversjonen av nettsiden mangler dessverre noe funksjonalitet, så det er best om du besøker vår nettside på en datamaskin.

Finner du feil, eller ser noe som åpenbart må rettes opp i, er vi takknemlig for at du melder fra til oss. Dette kan du gjøre ved å sende oss en mail på postmottak@hasvik.kommune.no så ser vi på det så fort som mulig.