Brosjyrens muligheter

Denne interaktive brosjyren setter fokus på å øke lokal verdiskapning gjennom å fremme eksisterende næringsliv, utdanningstilbud, kultur- og fritidstilbud. 

Den digitale og interaktive brosjyren er en multimodal gavepakke for å vise hva Hasvik kommune har å by på. Med muligheten for å integrere film, fotogalleri og 360 graders panoramabilder kan dette gi en unik leseropplevelse. Ved å vise frem den elleville naturen vi har her på Sørøya i samspill med næringslivets aktiviteter kan vi sammen skape noe fantastisk. 

Brosjyren blir både et digitalt og fysisk produkt. I den digitale verden er mulighetene mange, og vi i Hasvik kommune sikter til å bruke denne brosjyren til å engasjere kommende innbyggere, besøkende og samtidig ha en funksjon med potensielle investorer. 

Om JS Norge

JS Norge er produsenten av denne interaktive brosjyren og har mer enn 30 års erfaring. De har blant annet utført prosjekter for NTNU, NHO og Norske Bunader. En referanse som er veldig relevant for Hasvik kommune er JS Norges arbeid med Aurland kommune. Sjekk ut brosjyren de fikk laget her på denne hyperlenken. Hasvik kommune ønsker seg noe av det samme som du ser i denne brosjyren med lekker presentasjon av natur, stedsinformasjon og kommunale tjenester. 

Næringslivets gevinster

Som samarbeidspartner i dette prosjektet får din virksomhet en gyllen mulighet for å vise dere frem med hva dere gjør og står for. I både den trykte og digitale versjonen er det flere muligheter for varierende grad av annonsørinnhold. Vil dere ha en hel side med innhold eller en kort introduksjon nederst på siden, så er valget helt opp til dere. I den digitale versjonen av brosjyren vil dere få de samme funksjonene som vårt innhold har i tillegg til hyperlenker som fører direkte til deres kommunikasjonskanaler. Les mer om hvordan dere som virksomheter får maksimalt tilbake som annonsør på denne hyperlenken.

 

Er det noe dere som virksomheter lurer på, kan dere ringe JS Norge på 69 01 48 00, eller sjekk ut nettstedet deres på www.jsnorge.no 

Vi håper at dere setter pris på denne muligheten til å markedsføre dere i utgivelsen, og vi gleder oss til vise dere det ferdige resultatet!”
- Lars Hustad, Ordfører Hasvik kommune