Første oppstart

Når du først laster ned appen og åpner den får du opp flere valg om hva som er mest relevant for deg.

Her har vi kategorier som Ungdom, Voksen, Senior, Barnefamilie og Turist. Velg det som passer deg best, du kan også velge alle sammen, hvis det er ønskelig. Velger du for eksempel Ungdom og Barnefamilie vil du få frem innhold som er personalisert for akkurat de kategoriene. 

Det er mulig å velge på nytt ved å trykke på knappen oppe til høyre i appen, ikonet er en person. 


Under preferanser finner du Interesser. Her velger du det du er interessert i som for eksempel Nyheter fra kommunen, Frivillighet, Kultur, Friluftsliv, Jakt og Fiske, Nytt fra nabokommuner osv. Her vil etter hvert komme flere interesser jo mer vi får jobbet med applikasjonen.


På knappen som viser en bjelle med teksten Notifikasjoner kan du velge om du vil motta notifikasjoner fra oss eller ei. Det er anbefalt at du trykker godkjenn på denne slik at du får de mest oppdaterte meldingene fra oss i Hasvik kommune. 

Startside

På startsiden i Innbyggerappen blir du først møtt med overskriften Siste fra kommunen. Her vises været ved første forhåndsvisning, og ved å klikke på les mer kommer du til informasjonssiden vår.

Her finner man oppdatert informasjon om vær, tidevann og veimeldinger i distriktet. Vi jobber med å få flere informasjonsstrømmer inn hit slik at du får all informasjon du trenger på ett sted.


Ved å scrolle videre nedover kommer du til en midlertidig knapp vi har lagt til, Sørøysommer 2024. Denne er lagt til slik at du enkelt kan få tilgang til det som skal skje på Sørøya for sommeren 2024. 

Vær nysgjerrig!

I Innbyggerappen har du flere menyer, så her gjelder det å utforske litt og generelt være nysgjerrig.

Du har en bunnmeny som har blant annet aktivitetskalender, politikk, GataMi og snarvei til sidemenyen. 

I sidemenyen som heter Menu får du opp blant annet turisme, lag og foreninger, for ungdom og for senior. 

I toppmenyen har vi emner som info, reise, friluftsliv og jakt og fiske. 

Gi oss tilbakemelding

Dette prosjektet er ganske nytt for oss alle, og vi trenger å vite hva som fungerer og ikke. 

Har du forslag til nytt innhold eller oppdager du noe du tror kan være feil, ta kontakt med oss på post@hasvik.kommune.no