Norske flagget

Tradisjonell 17. mai feiring avlyses

På grunn av restriksjoner vedrørnde Korona må tradisjonell 17.mai-feiring avlyses.

Det arrangeres kjøretøystog (Bil, MC. ATV, UTV, Sykkel osv) på alle tre steder med nødetatene i front- alle andre kan «hekte» seg på

Organiseres slik:

Kl 11.00 fra fiskebruket i Sørvær. Kjøretøytoget ledes av "blålysetatene" og kjører til Samfunnshuset. Ordføreren taler utenfor samfunnshuset, toget kjører så videre til langs Holmeveien og rundt Ringveien og tilbake til vegkrysset Holmeveien - Vikranveien og avsluttes her. "Blålys etatene" kjører så til Breivikbotn. De som vil delta i kjøretøytoget i Breivikbotn og evt på Hasvik følger etter. Se vedlagte kart. 

 

Kl 12.00 fra skolen i Breivikbotn, Hele Norge synger nasjonalsangen. Kjøretøytoget ledes av "blålysetatene" og kjører ut fra parkeringsplassen ved rådhuset / teknisk etat til bautaen ved kirken og stopper her. Ordføreren legger ned krans ved bautaen, toget kjører så videre inn Skippergata, videre rundt Nyborgveien og Møgsterveien. Deretter ned til butikken og snur her for deretter å kjøre opp til kirken og avsluttes her. "Blålys etatene" kjører så til Hasvik. De som vil delta i kjøretøytoget på Hasvik følger etter. Se vedlagte kart. 

 

Kl 13.00    Ordføreren legger ned krans utenfor kirka og holder tale, Kjøretøytoget ledes av "blålys etatene" og kjører så fra Kirkeveien langs FV882 og inn til Hasvik helsesenter, videre opp Vaktstuveien, videre ut på Øverbygdveien til Aksis for så å kjøre til fergekaien og videre opp til lensmannskontoret hvor toget avsluttes. 

 

Med hilsen:

Monika Olsen

Oppvekstleder

Telefon: 78 45 27 21

e-post:   oppvekstleder@hasvik.kommune.no

 

Del dette: