Revysuksess i Hasvik

Lørdag 28. januar kunne Hasvik revy- og teaterlag for tredje året på rad ønske velkommen til revy på Hasvik samfunnshus.

Årets revy hadde fått det velklingende navnet ”Heilt bortkommen - enten går det, eller så går det over!" Revy er populært i Hasvik, og som vanlig var det store forventninger til forestillingen og rift om billettene. Skal vi tro et av kveldens revyinnslag, var det visstnok tilløp til ampre tilstander da billettene til årets revy ble lagt ut for salg på Mix-kiosken i Hasvik, og det viste seg at det ikke var nok billetter til alle som ville ha.

Copyright Anne Olsen-Ryum
Hasvik revy- og teaterlag - Copyright Anne Olsen-Ryum

Det var som alltid knyttet stor spenning til hvem som hadde bemerket seg nok til å ende opp som ”årets revymat”. AF-gruppen, som jobber med å fjerne Murmansk fra fjæresteinene i Sørvær, slapp ikke unna i år heller. Det ble blant annet spekulert i om dette arbeidet ville ta 2 tiår istedenfor 2 år... Hasviks nytilsatte politibetjent var tøff nok til å spille seg selv i nummeret ”Pessing i fjæra”. Av andre innslag kan nevnes leteaksjon etter en bortkommen scooter, åndenes makt med både spøkelser og prest, reparasjonsalder, shopping i nærbutikken, kreativ plantasjedrift og mange nyheter fra den lokale meldingstjenesten representert ved en høymælt ”skal ha, skal ha - måke”.

Copyright Anne Olsen-Ryum
Copyright Anne Olsen-Ryum

Kort oppsummert kan vi si at revyen definitivt ikke var ”heilt bortkommen” og at det gikk så det suste for de elleville aktørene i Hasvik revy- og teaterlag! Revygjengen ble hedret med stående applaus og trampeklapp da forestillingen var over, og de kvitterte med å gi det fornøyde publikummet et ekstranummer. Vi håper i alle fall at det ikke går over, og at revygjengen er tilbake med nye sprell til neste år.

Se flere bilder her:

Del dette: