Gave til Dronning Sonja!

Regjeringen har besluttet å gi dronning Sonja en utstilling av barnekunst i fødselsdagsgave. Hvert fylke er blitt invitert til å levere 10 kunstverk.
Ranja og dronningegaven_400x318
Ranja med gaven til dronningen
I den forbindelse har Hasvik kulturskole sammen med Nordkapp, Karasjok og Vadsø kulturskoler, blitt spurt om å gi bilder. Hasvik kulturskole skulle bidra med 2 kunstverk, og bildene som ble valgt er laget av Ranja Pettersen fra Hasvik og Oda Kristine Hågensen Nystad fra Breivikbotn.
Bildene skal vises på en stor utstilling av barnekunst på Sølvberget – Stavanger Kulturhus, på dronningens fødselsdag 4.juli, hvor den blir overrakt til dronningen av statsministeren. Av hensyn til plass og ønske om bredde og representativitet blir det gjort en viss utvelgelse blant de innsendte bidragene, men alle bildene vil bli vist på en egen nettutstilling og det vil bli laget en flott katalog med alle bidragene. Hvis du går til www.tildronningen.no kan du se en nettutgave av barnekunstutstillingen "Gave til dronningen" Kopi av bildene som Oda og Ranja har laget, vil kunne sees på Kulturskolens utstilling som har åpning/fernisering 9.juli kl 12.00 på Hasvik rådhus. KOM Å SE!!
Oda og dronningegaven 2_400x533
Oda med gaven til dronningen

Del dette: