Bestilling av skolemelk på internett!

Nå kan foresatte bestille og betale skolemelken selv på internett, direkte fra TINE!

Det eneste skolen trenger å gjøre er:

  1. Registrere sin skole og skolemelkansvarlig på www.skolemelk.no
  2. Legge inn semesterdetaljer og godkjenne kalender*
  3. Velge sortiment 
  4. Skrive ut og henge opp lister over hvilke elever som skal ha melk
  5. Sørge for utdeling av melk på skolen
  6. Lese og akseptere brukervilkårene for abonnementsordningen for skolemelk

* Høstsemesteret er satt til og med januar, for å gjøre oppstart etter juleferie enklere. Husk å merke leirskole og turer for de ulike trinnene slik at det ikke leveres melk da.

Vinn seminar på verdens skolemelkdag

Dersom du registrerer skolen din før 1. juli 2011 deltar skolen i trekningen av deltakelse for to personer inkludert reise (uten overnatting) på et endagsseminar i regi av Melk.no onsdag 28. september 2011 i Oslo. Vi trekker ut 5 skoler, og alle skoler på www.skolemelk.no deltar i trekningen.

Elevdeltakelse belønne!

Ordningen med at skolemelkansvarlige fikk en liten oppmerksomhet er nå avviklet. I stedet har TINE opprettet Miklacs skattekiste som fra høsten vil inneholde kr. 150.000.

Pengene skal komme elevene til gode (klassetur eller sosial aktivitet) på de skolene som bestiller skolemelken på internett. De skolene som bekrefter på skolemelk.no at elevene deltar aktivt i håndtering og utlevering av skolemelken, kan delta i trekningen av et beløp fra Miklacs skattekiste.

Beløpet blir gitt ut fra antall elever ved skolen. Minimumsbeløp er kr. 1.000. TINE kan be om å få en dokumentasjon fra de skolene som blir trukket ut på at elevene deltar aktivt i håndteringen av skolemelken og at pengene er brukt til det formål som skolen oppgav i registreringen.

Gå inn på skolemelk.no/skolemelkansvarlig og Miklacs skattekiste for registrering.

Frist for registrering: 1. februar 2012.

Det er kun skoler som deltar i skolemelkordningen på www.skolemelk.no som kan delta i trekningen.

Skolemelk
Skolemelk

Foreldre kan bestille skolemelk fra 1. august 2011

Foreldrene kan starte bestilling for skoleåret 2011/2012 1. august forutsatt at skolen er klargjort av skolemelkansvarlig. Nyhet fra i år: TineMelk Lett Laktoseredusert og Tine Ekstra Lett Melk Smak av kakao. Begge variantene er uten tilsatt sukker. Begge variantene ligger nå tilgjengelig i sortimentet for skolemelk.

Brosjyrer og brev

TINE trykker ikke opp nye brosjyrer i år da vi har fått mange tilbakemeldinger fra skoler om høyt papirforbruk. Vi bruker opp de som allerede er trykket.

Ønsker skolen å få tilsendt brosjyrer, må bestilling sendes i en e-post til skolemelk@tine.no merket ”Brosjyre”. Oppdatert brosjyre kan lastes ned på www.skolemelk.no under brukerveiledning.

Vi har laget et forslag til brev som dere kan distribuere ut til foreldrene. Dette brevet kan lastes ned på www.skolemelk.no under skolemelkansvarlig. Brevet er laget på bokmål, nynorsk og engelsk.

Skyll, brett og stapp

Når skoler skyller, bretter og leverer alle melkekartongene til gjenvinning, er de med på å gjøre en viktig jobb for miljøet. I tillegg reduseres miljøavgiften i forhold til hvor mye som blir gjenvunnet. En reduksjon som kommer hver kunde til gode.

Grønt Punkt Norge tilbyr alle skoler gratis materiell til bruk i klasserommet. Nytt materiell er klart til skolestart og kan da bestilles på www.grontpunkt.no. Materiellet viser et flott Norgeskart og daglig registrering av kildesortering motiverer barna til innsamling.

Lykke til med skolemelkordningen!

Hilsen skolemelk.no

TINE SA
Dronning Eufemiasgt. 6
0191 Oslo Postboks 25
0051 Oslo
Org.nr.: 947 942 938
Kontakttelefon 815 20 020 (hverdager 08.00 - 16.00)
Epost: skolemelk@tine.no

Del dette: