Hasvik kommunevåpen

Kommuneoverlege og kommunelege

Velkommen til Hasvik kommune – en velfungerende øykommune helt vest i Finnmark, på 70 grader nord. Hasvik kommune ligger på Sørøya – Norges 4. største øy. Sørøya omtales som «Den grønne øya i vest», og dette kommer av at den om sommeren har en flora som gir øya den karakteristiske fargen. Hasvik kommune er godt tilrettelagt for utendørs fritidsaktiviteter som jakt, fiske både på sjø og i ferskvann, turorientering og vinteraktiviteter på ski eller snøscooter. I tillegg er det muligheter for innendørsaktiviteter i svømmebasseng, treningsrom, samfunnshus m.m. Kommunen har mange frivillige organisasjoner som er aktive innenfor kulturliv, humanitært arbeid, idrett og stedsutvikling. Hasvik kommune består i hovedsak av 3 tettsteder; Hasvik, Breivikbotn og Sørvær. Folketallet ligger omkring 1000. Vårt samferdselstilbud består av hurtigbåtforbindelse til Hammerfest, flyforbindelse både mot Hammerfest og Tromsø, og fergesamband til Øksfjord.

Hasvik kommune har ledig en fast stilling som kommuneoverlege og en fast stilling som kommunelege, med tiltredelse etter nærmere avtale. 

Bemanningen er i dag to fastlegehjemler, turnuslege og to helsesekretærer. Vår lege og helsesekretærene har lang fartstid i kommunen. Alle legene deltar i legevakt. Legevakten er primært beredskapsvakt, med relativt få henvendelser per vakt. Det gis mulighet for avspasering av vaktberedskap.

Legekontoret befinner seg i tettstedet Hasvik i samme bygg som sykehjem/sykestue og våre øvrige gode samarbeidspartnere innenfor den kommunale helsetjenesten. Ambulansetjenesten har sin base i nabobygget og NAV-kontoret ligger i gangavstand.

Kvalifikasjonskrav

  • ​Norsk autorisasjon som lege, med rett til trygderefusjon
  • Godkjent allmennlege eller spesialist i allmennmedisin eller påbegynt slik spesialisering
  • Gode ferdigheter i norsk muntlig og skriftlig

Lønns- og arbeidsvilkår

  • Et trivelig arbeidsmiljø, gode utviklingsmuligheter
  • Godt samarbeid med øvrige helse- og omsorgstjenester
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger gjennom KLP
  • Fri gruppelivs- og ulykkesforsikring
  • Lønn etter avtale

Hasvik kommune ligger innenfor Statens tiltakssone med lavere skatt og nedskriving av studiegjeld.

Vi har gode personalpolitiske ordninger herav flyttegodtgjørelse. Vi er behjelpelig med å skaffe bolig. Politiattest må fremlegges før tilsetting.

Søknad sendes elektronisk via kommunenes hjemmeside eller per post til

Hasvik kommune,
postboks 43,
9593 Breivikbotn

innen 23.01.2018

Søknaden merkes med saksnr: 17/504

Vi henviser ellers til kommunens hjemmeside: www.hasvik.kommune.no og spesielt til filmen ”BO HÆR” som du finner på følgende adresse:  http://www.hasvik.kommune.no/filmen-bo-har.4898722-36685.html.   

Ta gjerne kontakt med rådmann Erik Arnesen på telefon 78 45 27 01 eller personalrådgiver Kari Kvil 78 45 27 05 / 47 70 75 42.

Søk på stillingene her:

Del dette:

Tips en venn Skriv ut